Voor Kaprijke sportparket in eik of andere houtsoorten parketsportvloeren bij indoor sportaccommodaties voor disciplines als gymnastiek, dans, fitness, gevechtssporten, balsporten

Parket Stals & Zoon heeft zijn sporen verdiend in het plaatsen van sportparket in accommodaties voor indoor sportbeoefening bij scholen, gemeenten, bedrijven, sportclubs en privé initiatieven.

  • sportparket voor sporthallen: turnen, gymnastiek, aerobic, ballet, dans
  • sportparket voor indoor basketbal en andere balsporten: basket, volley, squash, badminton
  • sportparket voor fitnessruimten en indoor contactsporten: lichaamstraining, yoga, relaxatie

Deugdelijke houten sportvloeren dienen te voldoen aan een resem criteria. Vooreerst behoren ze perfect egaal te zijn en een zekere glijweerstand te hebben. Voor een goede, aangename en veilige sportbeoefening komt het er tevens op aan dat sportvloeren maximaal slijtvast, schokabsorberend, impermeabel, geluiddempend, onderhoudsgemakkelijk wezen. De onderlaag of -constructie wordt gekozen in functie van het genre activiteiten. Ook voor multifunctionele zalen bestaan oplossingen. Tot slot: de omstandigheden van plaatsing en de afwerkingswijze maken finaal het verschil. Er wordt nauwkeurig op toegezien. Hetzelfde geldt voor de renovatie opdrachten.

Bel voor een vrijblijvende afspraak of ga naar het contactformulier om uw project voor te stellen. Uw vragen worden ASAP beantwoord. De showroom is elke dag open tussen 14 en 18u of op afspraak. In bevloering van sportzalen en andere grote ruimtes gaan de referenties van Antwerpen tot Brussel, van Lokeren tot Oostende, van Gent tot Nieuwpoort.