Voor De Haan plankenvloer in alle houtsoorten zoals eik, notelaar, grenen, bamboe, wengé, esdoorn voor verkoop, plaatsing & onderhoud

Plankenvloer voor De Haan ook wel plancher genoemd, kan best vergeleken worden met massief parket maar dan altijd in plankvorm met tand en groef. Plankenvloer presenteert zich dus altijd in baantjes die breder uitvallen dan de meeste parketstroken. Verder wordt plankenvloer zwevend gelegd ofwel verlijmd. Massief houten planken hebben een dikte tussen de 16 tot  22 cm. Plancher vindt men traditioneel terug in oudere woningen als bevloering van de zolder en van de zogenaamde voutekamer. Om deze te renoveren zijn plankenvloeren nog steeds veel gevraagd maar hier en daar worden ze ook in nieuwbouw toegepast. Om met vloerverwarming te combineren blijven ze evenwel niet geschikt. Daar komt gelaagd parket veeleer in aanmerking.

Een aantal soorten houten vloeren zijn te bekijken in onze showroom. Deze is geopend elke werkdag tussen 14 en 18u en op zaterdag tussen 10 en 12u. Afrijden van de E17 te Lokeren en je bent er zo. Of stuur ons een boodschap via het contactformulier.