Voor Kaprijke parketvloeren in alle houtsoorten zoals eik, notelaar, grenen, bamboe, wengé, esdoorn voor verkoop, plaatsing & onderhoud

parketvloeren van de beste kwaliteit bij Stals & Zoon te vinden. De keuze is ruim en de voorraad groot. Dit komt omdat we al generaties lang in parkvloeren doen en ons steeds hebben toegelegd op enerzijds leefruimtes van particuliere woningen, anderzijds grotere partijen zoals showrooms, kantoren tot en met sportzalen. Naast de knowhow en het breed assortiment zijn de centrale ligging, de reactiesnelheid en onze efficiëntie mee bepalend voor het blijvend succes.

In de overzichtelijke toonzaal zijn alle soorten parketvloeren te bezichtigen: massief, samengesteld of lamelparket. Parketvloeren in planken of in motieven, bijvoorbeeld in kleine houten latjes, de zogenaamde motiefvloeren: alle vaste waarden én trends komen aan bod.

Parketvloeren bestaan uit levend materiaal en vragen een heel specifieke kennis inzake plaatsing, afwerking en onderhoud. Aan wie zijn parketvloeren zélf wenst te leggen wordt deskundige en bevattelijke uitleg gegeven. Voor wie beroep wil doen op onze eigen plaatsers spreken we een startdatum af, evenwel op voorwaarde dat de ruimte(s) waar de parketvloer moet komen, volledig uitgedroogd is. Daar wordt meting op gedaan.

De parketvloeren van Stals & Zoon liggen tot ver buiten de eigen regio. Talloze referenties zijn er in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen (met inbegrip van de Kust), een gedeelte van Antwerpen en Vlaams-Brabant.