Voor Wielsbeke parket in alle houtsoorten zoals eik, notelaar, grenen, bamboe, wengé, esdoorn verkoop, plaatsing & onderhoud

Ook voor de regio Wielsbeke is Parket Stals & Zoon al jaar en dag toonaangevend in de verkoop en perfecte plaatsing van parketvloeren alsook het onderhoud ervan. Er is een ruime voorraad aan parket van de meest uiteenlopende houtsoorten:

  • eiken parket: eik is sterk, slijtvast, goed te bewerken, nog altijd meest populair
  • notelaar parket: noten hout geeft door zijn bruine tinten warmte en extra cachet
  • grenen parket: naaldhout kent veel variatie, is zacht maar gaat lang mee, is goedkoper
  • bamboe parket: oogt licht, heeft uniek uiterlijk, , verkleurt niet, is hoog ecologisch
  • wengé parket; wengéhout is tropisch, gaat eeuwen mee, verkleurt naar donkerbruin
  • esdoorn parket: het hout van de esdoorn of Acer is tamelijk hard, slijtvast, vrij bleek
  • overige houtsoorten voor parket op bestelling.

Alles is in de toonzaal te bewonderen: van traditioneel massief parket in stroken tot visgraatparket en vintage parket. Andere parketmotieven en legpatronen heten: mozaïekparket, dambordparket, Hongaarse Punt of combinaties.

De meeste parketsoorten zijn meerlagig: een massieve toplaag, een middenlaag met daaronder een laagje fineer. Men spreekt dan van fineerparket. De 3 of meer lagen staan garant voor hoge duurzaamheid en vochtbestendigheid. Niet behandelde parketvloer daarentegen is minder bestand tegen vocht en vuil. Gelakt of geolied parket biedt die bescherming wel.

Een eersterangs natuurproduct vereist goed advies inzake plaatsing, afwerking en onderhoud. Hout leeft en daar moet in alles rekening mee gehouden worden. Er zijn de eigen parketplaatsers maar ook wie zijn of haar parket zelf wil leggen kan dus bij Parket Stals & Zoon terecht.

Wees welkom in onze ruime parketshowroom vlakbij de afrit van de E17 en elke dag toegankelijk van 14 tot 18u. Alle e-mails en offerte aanvragen worden zo snel mogelijk beantwoord.

Over de jaren heen zijn talloze referenties in en tot ver buiten de streek, waaronder te Lokeren, Sint-Niklaas, Antwerpen, Boom, Dendermonde, Aalst, Gent, Eeklo, Aalter, Deinze, Wetteren, Zottegem, Oudenaarde, Kortrijk, Brugge, Knokke, Blankenberge, Oostende, Nieuwpoort.